Akupunktúra teljes testen

Az akupunktúra alapja a szervezet veleszületett öngyógyító képességének serkentése és táplálása, a biológiai egyensúly és harmónia helyreállítása, anélkül, hogy szervezetünkbe idegen anyagokat juttatnánk be.
Akupunktúrával kezelhető betegségek: fájdalmak, reumatológiai betegségek, idegrendszeri betegségek, szív- és érrendszeri betegségek, légzőszervi betegségek, emésztőrendszeri betegségek, nőgyógyászati kórképek, vizelekiválasztás betegségei, férfi nemi szervek betegségei, fülészeti betegségek, szembetegségek, bőrbetegségek, pszichiátriai kórképek, túlsúly, hőhullámok, változókori panaszok.

Az első kezelés alkalmával a pácienst alaposan kikérdezem. Ezután megvizsgálom a hagyományos kínai orvoslás metodikájával: nyelv- és pulzusdiagnózis, anatómia megtekintése. Felállítom a diagnózist és megkezelem tűvel. Minden kezeléssel az eredeti, jól működő rendszer rögzül egyre jobban, ami azt jelenti, hogy a páciens egyre hosszabb ideig érzi jól magát. Végül a jó közérzet állandósul. Ilyenkor a páciens a kezelés alatt megkönnyebbedett, lebegő állapotba kerül. Ez azt  jelenti, hogy telítődött energiával. Ez egyben egy örömteli állapot, tettrekészséggel jár.

hu_HUHungarian