Bemer Fizikai Érterápia

Ft2500

A BEMER képes javítani a legkisebb véredények csökkent vérkeringésén és ezáltal a saját szervezetének öngyógyító és regeneráló folyamatait támogatni. A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Ennek a folyamatnak a 75 %-a a legkisebb véredényekben történik (mikrokeringés). Ennek során a vérsejtek tápanyagokkal és oxigénnel látják el a szöveteket és a szerveket, majd visszafelé a keletkező salakanyagokat eltávolítják és megtisztítják.

A BEMER-kutatás sok éves munkájával úttörő ismereteket szerzett a mikrokeringés helyi és az átfogó szabályozási folyamatainak bioritmusával kapcsolatosan. A BEMER fizikai érterápia központi eleme egy több dimenziós jelszerkezet, amely hatékonyan stimulálja a korlátozott vagy csökkent mikrokeringést. Támogatja a megelőzést, a gyógyítási, felépülési és regenerációs folyamatot szolgáló egyik legfontosabb testi szabályozó mechanizmust, és hatékonyan alkalmazható kiegészítő kezelésként: A szervek és szövetek jobb ellátásához A sebek és sportsérülések gyógyulásának támogatásához Az immunrendszer támogatásához A testi és szellemi teljesítőképesség növeléséhez Az edzések során a regenerálódási idők lerövidítéséhez .”

Alkalmazási területek

A fizikai érterápiát napjainkban számos különböző területen alkalmazzák. Ezért a mikrokeringés – vagyis a legkisebb véredényekig történő véráramlás – hatékony javítása sok tekintetben pozitív kihatással van az egészségére, az immunrendszerére és egészében a jó közérzetére. A BEMER sok éves tapasztalata alapján folyamatosan fejlesztette a fizikai érterápiát – esetenként a helyi és az átfogó szabályozási folyamatok bioritmusával kapcsolatos úttörő felismerésekkel. A mikrokeringés hatékony stimulálása támogatja a megelőzést, gyógyításra, felépülésre és regenerálódásra szolgáló legfontosabb fizikai szabályozó mechanizmusokat, és kiegészítő módon alkalmazható számos kezelés és javallat esetén.

icon-decor-1

Egyénre szabott

Mindig a páciens alapos ismerete után választunk homeopátiás szert

icon-decor-2

Biztonságos

Mivel gyakorlatilag teljesen mentes a mellékhatásoktól, kisgyermekek és várandós- vagy szoptató kismamák is fogyaszthatják.

icon-decor-3

Szakszerű

Végzett homeopata csak diplomás orvos vagy diplomás gyógyszerész lehet.

Furcsa mód, a XXI. században, amikor az információ és annak terjedése a legnagyobb varázslat, melynek számos bizonyítékát is látjuk, annyira nehezen értjük meg az információ alapú gyógyítást. Tudunk egymásnak az éteren át üzenni, akár a Föld két távoli pontjáról, szinte valós időben, kezünkben egy okos telefonnal, mégis nehezen hisszük el, hogy egy olyan bonyolult és összetett “szerkezet”, amelyet a testünk és lelkünk, tudatunk alkot, hogyan lehet képes dekódolni információkat. Pedig annyira egyszerű a válasz: ezeket a kódokat a testünk már ismeri. Csak emlékeztetni kell arra, hogy mi is lenne a helyes válasz.

 

Ma a több, mint 200 éves homeopátia az egész világon ismert és egyre elismertebb gyógymód. Szinte egész Európában, az amerikai kontinens számos országában, Dél- és Dél-kelet Ázsiában, Indiában, valamint az afrikai országokban is alkalmazzák. A világ legtöbb országában orvosi tevékenységhez kötött holisztikus gyógymód, mely többnyire posztgraduális képzés, ritkábban egyetemi orvosképzés keretében sajátítható el. Nyugat-Európa nagyobb államaiban az alapellátó orvosok 30-60%-a használja a homeopátiás gyógyszereket. Az egészségbiztosítók sokhelyütt részben vagy egészben támogatják a homeopátiás rendeléseket és gyógyszereket. forrás: Magyar Homeopata Orvosi Egyesület
hu_HUHungarian