Értékek múltból, jelenből, jövőből

NES diagnosztika

Ft10000

blockquote

A NES terápia nem varázslat: egy képalkotó vizsgálati módszer, amely ötvözi a hagyományos keleti orvoslás tapasztalatait a nyugati orvostudomány legújabb technológiáival. A scanner különböző hullámokat bocsát ki, majd azok visszaverődési mintázatából számít különböző algoritmusok segítségével, a tapasztalatokra épülő diagnózisokat. Ezeket összegzi, képekké alakívta közli a végeredményt. Mint az utrahang, az EEG, az MRI stb.  Az orvos elemzi az eredményeket, összehasonlítja a páciens tapasztalataival és ez alapján állít fel kezelési rendszereket.

Minden élőlényt, beleértve a földet is számtalan elektromágneses mező veszi körül. Ezeknek a mezőknek különböző geometriai alakjuk van és a csakrákban, meridiánokban mozgó energia és a tudatosság hozza létre.

Az első energiamező a test körül a prána, vagy csí mező, amit éteri mezőnek is hívnak. Bár az egész testet körülveszi, legjobban a kezek, lábak és a fej körül, enyhébben a vállak körül látható, általában puha kékesfehér fényként. A prána-mező után, egy másik energiamező következik, amely nem a légzéssel áll közvetlen összeköttetésben, hanem a gondolatokkal és érzésekkel. A gondolatok elektromágneses mezőket gerjesztenek az agyban. Az érzelmek szintén elektromágneses mezőket hoznak létre.
A testünket körülvevő mezőkben ott rejlik minden ami velünk kapcsolatos. Hisz a test már csak a kivetülése a lélek ruhájának.
Azt vallom, hogy minden betegség egy negatív energia materializációja, ami lélek szinten kezdődik a helytelen érzelmek és gondolatok által. Amint a gondolkodás a megfelelő mederbe terelődik, a betegség eltűnik.

Forradalmi kutatásaink feltárták a „human body-field” (HBF) szerkezetét és működését, így lehetőségünk nyílt egy úttörő technológia kifejlesztésére, mely képes elemezni ezt az összetett, bonyolult működésű teret. A technológia neve NES-Professional System.

A NES mérés esetében lényegében arról van szó, hogy ez a gép összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) – információt a számítógépben lévő optimális mezőével. Meg kell jegyezni, hogy a mérés során a NES a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, részletes orvosi diagnózist nem ad. A NES mérés annyit állít, hogy meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében. Hitünk szerint ez a kulcsa a betegségeknek, és kijavításuk a gyógyulást jelenti. Ez a rendszer képes azonosítani a páciens erőterének elhajlásait és torzulásait, és ezzel segítséget nyújt a kezelőorvosoknak, hogy meghatározzák, milyen információs cseppekre (NES infocseppekre) van szükség a geometria helyreállításához. Az infocseppeket szintén a NES-HEALTH fejleszti ki. Ezek tisztán energia-alapúak, nem gyógynövény-kivonatok, nem ásványok vagy hasonlók. Kizárólag energetikai konfigurációk.

A nutri-energetika Nutri-Energetic Systems NES terápia egy természetes orvoslási rendszer, mely semmi máshoz nem hasonlít – és egyszerűbb, hatékonyabb módja annak, hogy a pácienseket egészséghez segítse.
Ez a biológia és fizika integrációja. Míg a hagyományos orvoslási rendszer a test felől közelíti meg a betegséget, addig a NES a szakrális geometriától kezdi és a szellem szintjétől a test felé közelít.

NES terápia egyesíti a biológiát és a fizikát kvantum elektrodinamikai (QED) alapon a gyógyászatban.

NES terápia a teljes egészséget egy gyors, non-invazív felmérésen keresztül közelíti meg, és minden eddigi koncepciótól eltérő módon kódolt NES Info-cseppekkel aktiválja a test természetes gyógyulását és méregtelenítő folyamatait, helyreállítva ezzel a jó közérzet és vitalitás érzetét.

NES terápia során kapunk egy jól értelmezhető, mélyelemzést a HBF aktuális állapotáról és holografikusan kódolt NES Info-cseppekkelki is javíthatjuk a talált problémákat, így Klienseink nem csak egy teljes képet kapnak állapotukról, hanem megoldást is a felfedett elváltozásokra.

NES mérés során, egy scannelés történik, ami nagyon egyszerű.
Néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, melynek eredményeiről könnyen érthető, tömör jelentést kapunk az alábbi tartalommal:

  • A fő szervrendszerek állapota
  • Az információ áramlás blokkjai
  • Anyagcsere folyamatok
  • Táplálkozás Érzékenység a környezeti toxinokra, ártalmakra
  • Érzelmek Izom és csontrendszer
  • Teljes térelemzés (geopatikus, polaritás, föld, mágneses)

forrás: www.nesterapia.hu

Információ a gyógyuláshoz

NES Infocseppek

NES Infocseppeket arra tervezték, hogy visszaállítsák a QED-tér deformációit a HBF-ben (human body-field), hogy a test homeosztázisa helyreálljon.
NES Infocseppek a térdinamika legfrissebb fejlesztéseinek révén készülnek olyan módon, hogy szerves kolloid ásványokba helyezik el a holografikus információt lézeres eljárással, mely az ideális HBF tulajdonságokat tartalmazza. Ahogy az információáramlás helyreáll, az egyén öngyógyító képessége újra aktív lesz.

Magának a betegségnek a gyógyításánál sokkal fontosabb az okok felderítése és megszűntetése. Az egészségügyi problémákat többnyire a helytelen gondolkodás okozza, s az elváltozások először az emberi testmezőben jelnnek meg, a szervekben legtöbbször csak évek múltán. Az öngyógyítás képessége bennünk van, de idővel elfelejthetjük – s az angliai Bioenergetikai Kutató Intézet által kidolgozott NES terápia pont úgy segít, hogy felébreszti a szervezet öngyógyító mechanizmusait az információ közvetítése által.

A NES-cseppek nem minősülnek gyógyszernek, abszolút passzív szer, lényegében egy információ csomag, egy potenciál a test számára, amit vagy felhasznál, vagy nem. Ha valakinek olyan információt adok, amire nincs szüksége, nem történik semmi. A cseppek azáltal, hogy harmonizálják a test működését a helyes információ bevitelével, vissza is hatnak a tudatra, pontosabban a tudatosságra és újra építik ezt az oda – visszaáramló kommunikációs rendszert.

Láthatatlan, mégis mérhteő dolgaink

A láthatatlan okok

A NES vizsgálat során a számítógépre kapcsolt, különleges érzékelő 150 mérést végez el úgy, hogy a páciens ráteszi a kezét. „Látja” többek között a testben lévő vegyi elemeket és vegyületeket, a sejtrendszer állapotát, az energiaszintet. Megmutatja, hogy milyen az információáramlás a sejtek felé, a különböző táplálékokkal kapcsolatos érzékenységet, vagyis olyan információkat nyújt, melyekből nemcsak a meglévő gondokra lehet következtetni, hanem arra is, hogy milyen betegségek kockázata áll fenn.
A diagnózison túl a Nutri-Energetic Systems, terápiát is biztosít: a páciensnek a hatvannégy féle cseppből 4-5 félét kell használnia a megadott sorrendben és mennyiségben.
Ezek a NES Info-cseppek: ásványok kolloidjait, (amibe holografikus információt kódoltak lézeres eljárással), és növényi kivonatot tartalmaznak.
A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát.
Az alap a szervezet polaritásának a helyreállítása és a megfelelő energiaszint biztosítása, mely előfordul, hogy már önmagában elég. Viszont ha az egészségügyi probléma eredete régebbi keletű, illetve a beteg állapota súlyosabb, a kezelések fokról fokra vezetnek el a gyógyuláshoz – ebben az esetben több NES mérésre és terápiára lehet szükség.

Mi történik vizsgálat közben?

A NES terápia menete

Az első lépés egy ún. első konzultáció, melynek során a paciens elmondja, milyen problémái vannak, mit szeretne elérni a kezeléssel. Fontos, hogy az adott problémával kapcsolatos információkat megkaphassa a terápiát végző szakember. Ezt követően történik a műszeres NES mérés, mely teljesen fájdalmatlan, semmit nem érzékel belőle a paciens. Ezután következik az eredmények megbeszélése. Végül a szubjektív panaszok, a problémák, az anamnézis és a mérés eredménye alapján kerül összeállításra az arra a hónapra szóló csepp-protokoll.

A NES havi ciklusokban folyó terápia, átlagosan 28 naponta egy újabb konzultáció szükséges, ezen megbeszélésre kerül, hogy milyen változásokat tapasztalt, élt meg a paciens, és sor kerül egy újabb mérésre ami alapján össze állítják a következő ciklus csepp-protokollját.

A NES terápia időtartama egyénileg változó. Alapvetően addig érdemes folytatni, amíg a problémát sikerül megoldani. Nemzetközi tapasztalatok szerint betegségtől függően, átlagosan 3-4 hónap alatt sikerül a kezdeti problémát helyrehozni

Önmagában kevés lehet!

Mire NEM alkalmas a NES?

Ez nem diagnosztikai rendszer, orvosi értelemben vett diagnózis felállítására nem alkalmas.

Minden betegség a lélek szintjén kezdődik. Ennek értelmében bármilyen betegségnél alkalmazható, de nagyon fontos, hogy akut betegségeknél ne a NES terápia legyen az első kezelési módszer.

Ne várjunk csodát a NES kezeléstől! A NES fokozatosan segít abban, hogy eljussunk a probléma gyökeréig.

Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni, bár nehéz

Akkor mi is az a NES egyszerűbben

Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni, bár nehéz

Talán így érthetőbb

Rengeteg képalkotó eszközt ismerünk az orvostudomány szolgálatában. Sok ezek közül a különböző rezgések, hullámok eltérő visszaverődését rögzíti és alakítja át feldolgozhatóbb formába.  Ilyen a röntgen felvétel, az MRI, EKG lelt, vagy akár az ultrahang. Egy megfelelő impulzus és olyan eszköz, amely ezt dekódolni tudja. Ez nem varázslat.Ez egy rendkívül összetett eszköz, amely megpróbálja leképezni a testből kilépő hullámok és rezgések egy részét.

Láthatatlan, mégis mérhteő dolgaink

Mit is vizsgálunk akkor?

A megfelelően működő szervezet egészben és részeiben is meghatározott mintázatot mutat. Ahol eltérés van az átlagostól, ott más lesz a visszaverődés képe. A rendszer eltérést mutat, amit a készüléket használó orvos értelmezni képes. Az innen kapott információt összeveti az egyéb vizsgálatok tapasztalataival és felállítja a diagnózist.

Mi történik vizsgálat közben?

Mi köze a keleti gyógymódokhoz?

A “keleti orvoslásban” nagy jelentőséget tulajdonítanak a Qi, az energia áramlásának. A legtöbb betegség okát a Qi elakadásában, keringésének akadályoztatásában látják. Ez a  mindent működtető energia a meridiánok mentén mozog, hol mélyebben a testben, hol közel a bőrhöz. Ezt, látja, érzi, tapasztalja a képzett és megfelelően gyakorlott, érzékeny akupunktúrás orvos is. Többek között ennek az energiának a változásait méri a NES.

Mit csináljunk a leletekkel?

Mit csináljunk a leletekkel?

A NES szkennelés eredménye információt szolgáltat az orvosnak a szervezet általános állapotáról és felhívja a figyelmét arra, hogy mely területeken van kevesebb vagy több energia a kelleténél. Az energiahiány legtöbbször valamilyen gyengeségre a többlet pedig gyulladásra utal. A további vizsgálatok eredményével összevetve állíthat föl egy általános képet a szervezet állapotáról és szükségleteiről. Javasolhat életmód váltást, diétát, a problémás területekre pedig  találhat megoldást a klasszikus vagy az alternatív terápiák területén.

hu_HUHungarian