A NES terápia nem varázslat: egy képalkotó vizsgálati módszer, amely ötvözi a hagyományos keleti orvoslás tapasztalatait a nyugati orvostudomány legújabb technológiáival. A scanner különböző hullámokat bocsát ki, majd azok visszaverődési mintázatából számít különböző algoritmusok segítségével, a tapasztalatokra épülő diagnózisokat. Ezeket összegzi, képekké alakívta közli a végeredményt. Mint az utrahang, az EEG, az MRI stb.  Az orvos elemzi az eredményeket, összehasonlítja a páciens tapasztalataival és ez alapján állít fel kezelési rendszereket.

Rengeteg képalkotó eszközt ismerünk az orvostudomány szolgálatában. Sok ezek közül a különböző rezgések, hullámok eltérő visszaverődését rögzíti és alakítja át feldolgozhatóbb formába.  Ilyen a röntgen felvétel, az MRI, EKG lelt, vagy akár az ultrahang. Egy megfelelő impulzus és olyan eszköz, amely ezt dekódolni tudja. Ez nem varázslat.Ez egy rendkívül összetett eszköz, amely megpróbálja leképezni a testből kilépő hullámok és rezgések egy részét.

A testünket körülvevő mezőkben ott rejlik minden ami velünk kapcsolatos. Hisz a test már csak a kivetülése a lélek ruhájának.
Azt vallom, hogy minden betegség egy negatív energia materializációja, ami lélek szinten kezdődik a helytelen érzelmek és gondolatok által. Amint a gondolkodás a megfelelő mederbe terelődik, a betegség eltűnik.

Forradalmi kutatásaink feltárták a „human body-field” (HBF) szerkezetét és működését, így lehetőségünk nyílt egy úttörő technológia kifejlesztésére, mely képes elemezni ezt az összetett, bonyolult működésű teret. A technológia neve NES-Professional System.

A NES mérés esetében lényegében arról van szó, hogy ez a gép összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) – információt a számítógépben lévő optimális mezőével. Meg kell jegyezni, hogy a mérés során a NES a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, részletes orvosi diagnózist nem ad. A NES mérés annyit állít, hogy meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében. Hitünk szerint ez a kulcsa a betegségeknek, és kijavításuk a gyógyulást jelenti. Ez a rendszer képes azonosítani a páciens erőterének elhajlásait és torzulásait, és ezzel segítséget nyújt a kezelőorvosoknak, hogy meghatározzák, milyen információs cseppekre (NES infocseppekre) van szükség a geometria helyreállításához. Az infocseppeket szintén a NES-HEALTH fejleszti ki. Ezek tisztán energia-alapúak, nem gyógynövény-kivonatok, nem ásványok vagy hasonlók. Kizárólag energetikai konfigurációk.

icon-decor-1

Nem invazív

NES terápia a teljes egészséget egy gyors, non-invazív felmérésen keresztül közelíti meg, és minden eddigi koncepciótól eltérő módon kódolt NES Info-cseppekkel aktiválja a test természetes gyógyulását és méregtelenítő folyamatait, helyreállítva ezzel a jó közérzet és vitalitás érzetét.

icon-decor-2

Aktuális

NES terápia során kapunk egy jól értelmezhető, mélyelemzést a HBF aktuális állapotáról és holografikusan kódolt NES Info-cseppekkelki is javíthatjuk a talált problémákat, így Klienseink nem csak egy teljes képet kapnak állapotukról, hanem megoldást is a felfedett elváltozásokra.

icon-decor-3

Komplex

NES terápia egyesíti a biológiát és a fizikát kvantum elektrodinamikai (QED) alapon a gyógyászatban. Néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, melynek eredményeiről könnyen érthető, tömör jelentést kapunk.

A NES vizsgálat során a számítógépre kapcsolt, különleges érzékelő 150 mérést végez el úgy, hogy a páciens ráteszi a kezét. „Látja” többek között a testben lévő vegyi elemeket és vegyületeket, a sejtrendszer állapotát, az energiaszintet. Megmutatja, hogy milyen az információáramlás a sejtek felé, a különböző táplálékokkal kapcsolatos érzékenységet, vagyis olyan információkat nyújt, melyekből nemcsak a meglévő gondokra lehet következtetni, hanem arra is, hogy milyen betegségek kockázata áll fenn.
A diagnózison túl a Nutri-Energetic Systems, terápiát is biztosít: a páciensnek a hatvannégy féle cseppből 4-5 félét kell használnia a megadott sorrendben és mennyiségben.
Ezek a NES Info-cseppek: ásványok kolloidjait, (amibe holografikus információt kódoltak lézeres eljárással), és növényi kivonatot tartalmaznak.
A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát.
Az alap a szervezet polaritásának a helyreállítása és a megfelelő energiaszint biztosítása, mely előfordul, hogy már önmagában elég. Viszont ha az egészségügyi probléma eredete régebbi keletű, illetve a beteg állapota súlyosabb, a kezelések fokról fokra vezetnek el a gyógyuláshoz – ebben az esetben több NES mérésre és terápiára lehet szükség.

A megfelelően működő szervezet egészben és részeiben is meghatározott mintázatot mutat. Ahol eltérés van az átlagostól, ott más lesz a visszaverődés képe. A rendszer eltérést mutat, amit a készüléket használó orvos értelmezni képes. Az innen kapott információt összeveti az egyéb vizsgálatok tapasztalataival és felállítja a diagnózist.
hu_HUHungarian