Fájdalom csillapítás és lazítás

Nuga Best masszázs terápia

Rendelőnkben a pácienseink rendelkezésére áll egy eredeti „Nuga Best ” termo-akupresszúrás masszázságy. A több évig tartó kutató-fejlesztő tevékenységnek eredménye, amely az emberi egészség helyreállítására szolgáló, mindenekelőtt a gerinc rehabilitációját megcélzó berendezés. A berendezést különböző magasságú, testalkatú és korú emberek használhatják.
„Nuga Best” berendezés szervezetre hatást kifejtő módszerei kiegészítik a hagyományos gyógymódokat. Ezek a gyógymódok évezredek óta ismertek: masszázs, pontmasszázs (akupresszúra), kiropraktika (gerinckorrekció), az ember testén a biológiailag aktív pontoknak a pontszerű kiégetésére szolgál 70°C-os hőmérsékleten.

 

Turmánium kerámia

Minden Nuga Best termék turmánium kerámiából készül.

A turmánium kerámia Nuga Best szabadalom. Különleges éltető hatását az összetételében lévő természetes ásványoknak (turmalin, germánium, elván és vulkanikus kőzetek) köszönheti. A gyártási folyamat során az ásványokat porrá őrlik, tisztítják és a nanorészecskéket 1380 0C-on kiégetik. A kerámia 2013-ban olyan tanúsítványt kapott, ami biokerámiának minősíti. A turmánium kerámia használatára nincs ellenjavallat, ugyanis a kerámia által kisugárzott hosszúhullámú infravörös sugárok (HIS) biorezonáns hő, amely az emberi sejtek számára teljeséggel elfogadható, sőt! A turmánium kerámia a HIS, negatív ionok és gyenge mágneses mezőforrása.

HIS hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ellazítja az izmokat, aktivizálja a sejteket, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, pozitív hatással van a közérzetre.
negatív töltésű ionok lehetővé teszik az egészséges tápanyagcserét, feszültségoldást, erősítik az immunrendszert, csökkentik a vér sűrűségét, szétrombolják a szabadgyököket. Segítenek az álmatlanság leküzdésében, javítják a koncentrációt, csökkentik a depresszió tüneteit.
A mágnesterápia hatására csökken a fájdalom, javul a szívizom munkaképessége.

A turmánium kerámia segít a szervezet hőmérsékletét állandó szinten tartani bármely korban. A turmánium kerámiából készült termékek nagy részét alvás közben is lehet használni, így a HIS és a negatív ionoknak köszönhetően a szervezet kipiheni magát és visszanyeri a napközben használt energiát. Továbbá hatására javul a vérkeringés, elősegíti a salakanyagok és toxinok kiürülését a szervezetből, a szervezet megtisztul, javul a nyirokkeringés, a bőr megtisztul, puhává és rugalmassá válik. A turmánium kerámia hidegen is használható, ugyanis ilyenkor is sugároz infrasugarakat. Hasznos lázcsillapításnál, klimaxos tüneteknél, forróságban a test hűtésére.

Teljes test masszázs (40 perc) 1 alkalom          3.000 Ft
Teljes test masszázs (40 perc) 5 alkalom        10.000 Ft
Teljes test masszázs (40 perc) 10 alkalom      18.000 Ft

A görgők lágyan a hátgerinc mentén mozogva vonalas masszázst, pontmasszázst (akupresszúra), átmelegítést, kíméletes nyújtást és pontkiégetést biztosít. Masszázs a „Nuga Best” berendezésen minőségileg abban különbözik a hagyományos masszázstól, hogy a testre nehezedő nyomás nem fentről lefelé, hanem lentről felfelé történik. Közvetlenül a gerincre a berendezés nem hat!

  • „Nuga Best” berendezésen végzett masszírozásnál:
    • a hátizmok ellazítása (többek közt a mélyizmoké is) és az inak bemelegítése;
    • a gerinc korrekciója;
    • a becsípődött idegvégződések kiszabadítása;
    • az agytól induló és az emberi test szerveihez menő idegpályák vezetőképességének helyreállítása történik.

Kis ízelítő a Nuga Best ágyak működésről

hu_HUHungarian