Kapuváron születtem 1984-ben. Édesanyám jogot végzett, de húgom születése után a család töltötte be az életét. Megteremtette számunkra mindazt, ami igazán fontos: érzelmi támaszt, meleg otthont nyújtott, hitet adott, tiszteletre nevelt, és amit csak tudott szorgalmas kezeivel állított elő úgy, ahogyan azt még az édesanyjától tanulta.  Édesapám, aki korábban Kapuváron belgyógyászként, majd a mai napig Lövőn háziorvosként tevékenykedik, kitűnő példával járt előttem e szép hivatás terén. Betegek sokaságát látja el, állandó, élő kapcsolatot tartva velük. Kettőjük által közvetített értékek azok, amik a mai napig meghatározzák életszemléletem, ami miatt keresem a természetest, az igazat, a harmóniát – a test öngyógyulását serkentő akupunktúrában.
   Már kisgyermekként tudtam, hogy orvos szeretnék lenni. A gimnázium végén ezért jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára. Tanulmányaim alatt több olyan emberrel találkoztam a közvetlen környezetemben, akiknél a természetes gyógymódok, az akupunktúrás kezelések hozták meg a várt gyógyulást. A Semmelweis Egyetemet 2011-ben végeztem el. Még ebben az évben megkezdtem akupunktúrás tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem szervezésében, és 2013-ban sikeres szakvizsgát tettem hagyományos kínai orvoslás és kapcsolt technikái (TMC) szakterületéből.
2011-től a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban háziorvosi rezidensként dolgoztam.
2013-ban megszületett kisfiam.
2014 őszétől a lövői háziorvosi rendelőben tartok magánrendelést.
A mai napig járok továbbképzésekre.  Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társaságának.
Rendeléseimen harmóniát sugárzó környezetben, megértéssel, odaadással várom a betegeket akupunktúrás kezelésekre, életmód-és étrend tanácsadásra, továbbá személyre szabottan állítok össze gyógynövény keverékeket, és alkatnak megfelelően ajánlok méregtelenítő kúrákat
hu_HUHungarian