BEMER fizikai érterápia

Az elektromágnesesen átvitt stimuláló jelek a legkisebb véredények pumpáló mozgását stimulálják és ezáltal ismét normalizálni tudják a véráramlást ezeken a területeken. A test sejtjei jobb ellátást kapnak, és el tudják látni a sokrétű feladataikat.

Gyógynövény tea személyre szabva

Pácienseim kezelése során előszeretettel alkalmazok gyógynövényeket, melyek különböző módon felhasználva jótékony, gyógyító hatást gyakorolnak a szervezetre. Helyes alkalmazásuk (a gyógyszerekkel szemben) mellékhatást nem eredményez.
A gyógynövények különféle tulajdonságait, jellemzőit próbálom a lehető legszorosabb összhangba hozni a kezelt személy adottságaival, alkati sajátosságaival.

Akupunktúrás terápia

Az akupunktúra alapja a szervezet veleszületett öngyógyító képességének serkentése és táplálása, a biológiai egyensúly és harmónia helyreállítása, anélkül, hogy szervezetünkbe idegen anyagokat juttatnánk be.
 

NES diagnosztika és terápia

A NES terápia nem varázslat: egy képalkotó vizsgálati módszer, amely ötvözi a hagyományos keleti orvoslás tapasztalatait a nyugati orvostudomány legújabb technológiáival. A scanner különböző hullámokat bocsát ki, majd azok visszaverődési mintázatából számít különböző algoritmusok segítségével, a tapasztalatokra épülő diagnózisokat. Ezeket összegzi, képekké alakívta közli a végeredményt. Mint az utrahang, az EEG, az MRI stb.  Az orvos elemzi az eredményeket, összehasonlítja a páciens tapasztalataival és ez alapján állít fel kezelési rendszereket.

Nuga Best masszázs terápia

Rendelőnkben a pácienseink rendelkezésére áll egy eredeti „Nuga Best ” termo-akupresszúrás masszázságy. A több évig tartó kutató-fejlesztő tevékenységnek eredménye, amely az emberi egészség helyreállítására szolgáló, mindenekelőtt a gerinc rehabilitációját megcélzó berendezés. A berendezést különböző magasságú, testalkatú és korú emberek használhatják.

Életmód és diétás tanácsadás

A szerveink biológiai aktivitása összekapcsolódik a nap 24 órás ciklusával. Az emberi test napi energiájának keringése olyan kifinomult, precízen összehangolt rendszer, amelynek ismerete egyaránt segítséget nyújt a diagnózis, a kezelés és az egészségvédelem során.

hu_HUHungarian